ADRIATIC CAFé +

ADRIATIC CAFé +

Bestill mat online
Bestill mat online.

Recentreview


4 stjerner av 81 anmeldelser

Alle anmeldelsene kommer fra JUST EAT kunder som har bestilt fra Adriatic Café +. Vil du finne ut mer? Finn ut mer

12 des. 2021 at 19:39 Maten brukte 90min, når estimatet var 45min. Kundeservice tilbød 10% på neste bestilling. Latterlig, da vil jeg heller ikke ha en noe og nyte min kalde mat. Ses aldri
28 nov. 2021 at 17:32 Maten var kjempegod!! Just eat-budet som leverte maten kunne vært blidere….
23 okt. 2021 at 21:12 Burek fetaost var smakelig, men cevapcici var oppvarmet, tror jeg. De smakte fullstendig gummiaktig. Burek je bio bas dobar i ukusan, bez greske. Cevapi su bili skroz gumirani, kao da su stari podgrejan rostilj. Ono kad vam ostane rostilj od juce.
16 sep. 2021 at 12:13 Cevapiene var overstekt, og de hadde tilsynelatende brukt en annen type kjøtt enn det de vanligvis bruker. Glemte å få med to stk kajmak som vi bestilte. Veldig synd, for maten har vært god ellers
10 juli 2021 at 15:28 Najbolji balkanski restoran u Oslu
6 juli 2021 at 14:00 Veldig fornøyd med maten men misfornøyd med at det tok så innmari lang tid, hadde gått fortere om jeg hentet selv. Sto det skulle ta rundt 25 min endte på 55 min.
22 mai 2021 at 17:02 Fantatisk service, kjempe god mat!
15 mai 2021 at 16:34 Helt perfekt som forventet!!
2 mai 2021 at 19:54 Bra!